Resort Phi Phi Island Village Beach Resort, Phi Phi Island

Vezi localizarea pe harta
Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort Poze Phi Phi Island Village Beach Resort
Phi Phi Island Villange Beach este la doar o plimbare de 0 minute de Golful Loh Ba Kao! Plaja de plajă relaxantă așteaptă stațiunea Phi Phi Island Village Beach, care oferă o plajă privată și o piscină infinită dotată cu un bar la piscină. Facilitățile de primă clasă includ terenuri de tenis, centru de scufundări și 4 restaurante. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în hol. Oferind un acoperiș de aur și mobilier din lemn masiv, camere cu aer condiționat și bungalouri sunt dotate cu TV prin cablu și seif. Fiecare are un balcon privat spațios, cu scaune în aer liber. Situat de-a lungul golfului Lo Ba Goa, stațiunea Phi Phi Island Village Beach Resort este la aproximativ 4 ore de mers pe jos de la Aeroportul Internațional Phuket. Complexul oferă servicii de transfer în comun și private de la Aeroportul Internațional Phuket. Pentru petrecerea timpului liber, bucurați-vă de antrenamente la centrul de fitness bine echipat. Alternativ, Wanna Spa oferă masaj tradițional thailandez și tratamente corporale liniștitoare. Personalul prietenos vă poate ajuta cu nevoile de îngrijire a copiilor. Excursii turistice pot fi aranjate în centrul de agrement.
Micul dejun tip bufet internațional, precum și prânzul și cina la carte sunt servite la Restaurantul Api & Bar. Oferind șezlonguri în aer liber, specialități thailandeze sunt disponibile la restaurantul Ruan Thai. Oaspeții care preferă preparate din fructe de mare și mâncăruri de friptură se pot îndrepta spre plaja casuală Beach House Grill & Chill. Mici mușcături, cafea, cocktailuri și înghețată de casă sunt de asemenea disponibile pentru băuturi la Bean / Co și la barul de la piscină.