Resort Litore Resort, Alanya

Vezi localizarea pe harta
Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort Poze Litore Resort
Litore Resort Hotel & Spa se afla in localitatea Okurcalar, oferind servicii ultra all inclusive si piscine, atat in interior, cat si in aer liber. Accesul WiFi este gratuit.
Litore Resort Hotel & Spa pune la dispozitie un restaurant, o zona de plaja privata si un centru de fitness. Alte facilitati includ un club de noapte si sali de conferinte. La proprietate sau in imprejurimi, sunt disponibile o varietate de activitati, inclusiv scufundari, windsurfing, biliard si tenis de masa.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, cutie de valori, minibar, baia privata are dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite si balcon cu vedere la piscina si la mare.
Hotelul ofera restaurant principal, 3 restaurante à la carte, centru spa, club de noapte, sali de conferinte si activitati precum scufundari, windsurfing, biliard si tenis de masa.