Resort Cook’s Club, El Gouna

Vezi localizarea pe harta
Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club Poze Cook’s Club
Hotelul este situat pe o lagună cu apă sărată care separă insula Kafr El Gouna de continent. La doar câțiva pași de hotel veți găsi tot ce vă așteptați de la o destinație de vacanță modernă - restaurante, supermarketuri și magazine.

Pe insula Zeytouna din apropiere veți găsi și unele dintre cele mai bune oportunități de snorkeling din El Gouna. Cu o varietate de tipuri de camere, Clubul Cook's El Gouna acoperă fiecare variantă pe măsură ce călătoria noii generații.

Clubul Cook's El Gouna are un total de 144 camere. Camerele duble, de aproximativ 20 m², au aer condiționat, mini-frigider, seif, TV prin satelit, telefon, baie cu duș, toaletă și balcon sau terasă. Disponibil și cu vedere la lagună și piscină.

Deschis în vara anului 2019. Hotelul este rezervat numai oaspeților de peste 16 ani. În inima hotelului este Cantina - o mecca culinară vibrantă, cu arome proaspete locale și internaționale. De la vegetarieni la mâncăruri tradiționale, Cantina savurează chiar și cel mai pretențios măcel cu conceptul alimentar în continuă schimbare, servit toată ziua. El Gouna este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de sporturi acvatice, relaxare și plaje.