Resort Anemos Luxury Grand, Georgioupolis

Vezi localizarea pe harta
Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand Poze Anemos Luxury Grand
Hotelul Anemos Luxury Grand este la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Kavros! Situat pe malul mării în Georgioupolis și oferind un teren de tenis, Anemos Luxury Grand Resort are Wi-Fi gratuit. Acest hotel de 5 stele oferă o recepție deschisă 24 de ore pe zi și un lounge comun. Oaspeții pot savura o băutură la bar sau o masă în restaurant. Toate unitățile hotelului sunt dotate cu un ceainic. Oferind o baie privată cu o cadă sau un duș și articole de toaletă gratuite, unele camere de la Anemos Luxury Grand Resort oferă, de asemenea, o vedere la mare. Toate camerele de la unitatea de cazare includ aer condiționat și un birou. Un mic dejun continental este servit zilnic la proprietate.
Anemos Luxury Grand Resort oferă un loc de joacă pentru copii. O varietate de activități populare sunt disponibile în zona din jurul proprietății, inclusiv călărie și ciclism.