Hotel Smartline White City Beach, Alanya

Vezi localizarea pe harta
Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach
Situat la malul mării, White City Beach Hotel oferă o zonă de plajă privată de pe coasta mediteraneană. Hotelul are o piscină în aer liber și facilități de spa, inclusiv o baie turcească și o saună. WiFi este gratuit în zonele publice. Aer condiționat, TV prin satelit și un minibar sunt oferite în camerele luminoase din White City Beach. Toate oferă un balcon privat dotat cu o zonă de relaxare. Unele camere au vedere la piscină și la mare. Restaurantul servește preparate din bucătăria turcească și internațională și se pot bucura atât în ​​interior, cât și în aer liber. De asemenea, oaspeții pot savura cocktailuri delicioase de la barul de la piscină.
Piscina în aer liber are 2 tobogane de apă și un centru de fitness este, de asemenea, disponibil la hotel. Oaspeții pot beneficia de șezlongurile și umbrelele de soare ale hotelului în zona de plajă.