Hotel Smartline White City Beach, Alanya

Vezi localizarea pe harta
Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach Poze Smartline White City Beach
Situat la malul marii, White City Beach Hotel ofera o zona de plaja privata de pe coasta mediteraneana. Hotelul are o piscina in aer liber si facilitati de spa, inclusiv o baie turceasca si o sauna. WiFi este gratuit in zonele publice.
Aer conditionat, TV prin satelit si un minibar sunt oferite in camerele luminoase din White City Beach. Toate ofera un balcon privat dotat cu o zona de relaxare. Unele camere au vedere la piscina si la mare.
Restaurantul serveste preparate din bucataria turceasca si internationala si se pot bucura atat in ‚Äč‚Äčinterior, cat si in aer liber. De asemenea, oaspetii pot savura cocktailuri delicioase de la barul de la piscina.
Piscina in aer liber are 2 tobogane de apa si un centru de fitness este, de asemenea, disponibil la hotel. Oaspetii pot beneficia de sezlongurile si umbrelele de soare ale hotelului in zona de plaja.