Hotel Sentido Orka Lotus Beach, Marmaris

Vezi localizarea pe harta
Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach Poze Sentido Orka Lotus Beach
Hotelul Sentido Orka Lotus Beach 5* are o plaja privata de nisip, cu o lungime de 700 de metri. Complexul ultra-all-inclusive este inconjurat de pini si este situat la 1 km de centrul orasului Icmeler. Acesta ofera o piscina in aer liber cu un parc acvatic si centru spa extins. WiFi este gratuit in zonele publice.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon si seif. In fiecare unitate sunt disponibile un minibar si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Minibarul este inmagazinat cu sticle de apa si bere zilnic.
Oaspetii pot savura diverse feluri de mancare si bauturi din restaurantul tip bufet principal al hotelului, restaurante a-la-carte si snack bar. Unele bauturi alcoolice sau nealcoolice locale sunt oferite gratuit la barul din hol.
Restaurantele A-la-carte servesc preparate otomane si italiene.
Oaspetii se pot bucura de piscina interioara sau de terenurile de tenis. Centrul spa include o sauna, un centru de fitness, sali de masaj, o cada cu hidromasaj si un hamam.
O gama larga de activitati se pot bucura de biliard, tenis de masa, darts, canotaj, scufundari si sporturi nautice.