Hotel Santa Marina, Agios Nikitas

Amplasat pe dealurile verzi ale frumoasei localitati Agios Nikitas, hotelul Santa Marina ii incanta pe turisti cu un peisaj incredibil compus din culturi de maslini, nisipuri de aur si ape cristaline. Pozitia sa in partea vestica a insulei Lefkada ii confera un aspect salbatic, retras in mijlocul unei naturi de abia atinse de om, iar apropierea de capitala insulei (12km) ofera acces la un decor plin de viata si cosmopolit. Toate acestea fac din hotelul Santa Marina o destinatie potrivita indiferent de tipul de vacanta preferat.
Hotelul se afla la doar 350m de plaja, intr-o zona linistita, si este decorat in stilul traditional grecesc.Include 56 de camere, spatioase si aerisite, dotate cu mini bar, TV, radio si telefon, aer conditionat si dispun de balcoane private cu vedere la mare sau piscina. Punctul forte il constituie piscina luxoasa a hotelului, un loc ideal pentru relaxare in zilele toride ale verii mediteraneene.
De asemenea, hotelul are bar langa piscina si facilitati de gratar, restaurant si terasa. Se ofera WiFi gratuit in zonele publice ale hotelului si parcare privata gratuita.