Hotel Iberostar Playa Alameda, Varadero

Vezi localizarea pe harta
Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda Poze Iberostar Playa Alameda
Hotel Iberostar Playa Alameda 5 stele este situat pe plaja cu toate facilitatile clasei de lux ,intr-un cartier linistit la Varadero
Camerele, in numar de 391, sunt dotate cu balcon sau terasa, un seif si un minibar, un aparat pentru cafea/ceai, set de calca, telefon cu apelare directa, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, papuci de casa, uscator de par, o oglinda de machiaj si halate de baie.
Masa: Hotelul dispune de zona cu restaurante unde clientii vor gasi bucate diverse pentru micul dejun, pranz si cina. De asemenea, aparthotelul pune la dispozitie gustari si un bar unde se pot servi bauturile alcoolice și nealcoolice.
Facilitati: aer conditionat, asistenta medicala, internet WLAN, loc de joaca, parcare, club pentru copii, facilitati de spalatorie, lnchiriere de biciclete.