Hotel Gradina Morii, Sighetu Marmatiei

Vezi localizarea pe harta
Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii Poze Gradina Morii
La poalele dealului Solovan, hotelul Gradina Morii este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara Maramuresului.
Fiecare camera de la Gradina Morii este dotata cu incalzire centrala, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, televizor cu canale prin cablu, telefon si minibar.
Magazinul de artizanat situat in cadrul hotelului Gradina Morii ofera posibilitatea oaspetilor sa achizitioneze suveniruri specifice zonei maramuresene precum obiecte din ceramica traditionala, tesaturi traditionale, zgardane, traistute, clopuri, papusi traditionale si sculpturi din lemn.
Intr-o ambianta placuta, restaurantul de la Gradina Morii va asteapta cu preparate traditionale romanesti si internationale, vinuri din podgorii renumite atent selectate, astfel incat pranzul si cina dumneavoastra sa fie o experienta de neuitat. De asemenea, in zona de terasa se pot desfasura mese campenesti, intalnire cu prietenii la un picnic langa raul Iza la soare si Barbeque cu foc de tabara, produse la gratar preparate dupa dorinta fiecarui oaspete, la un pahar de horinca sau vin fiert, cu muzica placuta si voie buna.