Hotel Gradina Morii, Sighetu Marmatiei

Vezi localizarea pe harta
La poalele dealului Solovan, hotelul Grădina Morii este un brand pentru orașul Sighetu Marmației, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Țara Maramureșului.

Fiecare cameră de la Grădina Morii este dotată cu încălzire centrală, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, televizor cu canale prin cablu, telefon și minibar.

Magazinul de artizanat situat în cadrul hotelului Grădina Morii oferă posibilitatea oaspeților să achiziționeze suveniruri specifice zonei maramureșene precum obiecte din ceramică tradițională, țesături tradiționale, zgărdane, trăistuțe, clopuri, păpuși tradiționale și sculpturi din lemn.

Într-o ambianță plăcută, restaurantul de la Grădina Morii vă așteaptă cu preparate tradiționale românești și internaționale, vinuri din podgorii renumite atent selectate, astfel încât prânzul și cina dumneavoastră să fie o experiență de neuitat. De asemenea, în zona de terasă se pot desfășura mese câmpenești, întâlnire cu prietenii la un picnic lângă râul Iza la soare și Barbeque cu foc de tabără, produse la grătar preparate după dorința fiecărui oaspete, la un pahar de horincă sau vin fiert, cu muzică plăcută și voie bună.