Hotel Fantanita Haiducului, Sibiu

Vezi localizarea pe harta
Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului Poze Fantanita Haiducului
Hotel Fantanita Haiducului 3 stele se afla la 15 minute de orasul Sibiu. Intr-un peisaj idilic, in care se impletesc armonios, cu o finalitate moderna, natura, lemnul si piatra, complexul hotelier de 3 stele va sta la dispozitie cu o bogata oferta de servicii. Situat in centrul Romaniei, la 15 minute de Sibiu, Hotelul Fantanita Haiducului va ofera posibilitatea sa descoperiti un loc care va va incanta de la prima intalnire.
Hotelul Fantanita Haiducului va pune la dispozitie 37 de camere spatioase, mobilate elegant, atent pregatite pentru confortul Dumneavoastra, dintre care 21 camere duble, 3 single, 3 garsoniere, 6 apartamente si 4 duplex. Dintre acestea, trei camere sunt destinate persoanelor alergice, persoanelor cu handicap si nefumatorilor. Toate camerele sunt echipate la standarde internationale cu baie proprie, tv, radio, minibar, seif, telefon, internet si accesul se face pe baza de cartela magnetica.
Servicii si Facilitati: Sala de conferinte, sauna, jacuzzi, solar, tenis de masa, biliard, sah, table, remmy, Restaurant Salonul Rosu cu o capacitate de 180 locuri, Restaurantul Rustic - lasati-va vrajiti de miresmele bucatariei romanesti traditionale si savurati specialitatile casei: “Cina haiduceasca”, Specialitate “Fantanita”, Delicatesa “Padureanca”, “Cotlet haiducesc la gratar”, ”Ciorba de fasole servita in paine de casa coapta pe vatra, cu ceapa rosie”, “Platoul Haiducului”. Nu pierdeti specialitatea sezonului si neaparat gustati “Vinul casei”. Crama de piatra cu o capacitate de 64 locuri, Club, Harley Bar, Terasa, Gradina de Vara .