Hotel El Medano, El Medano

Vezi localizarea pe harta
Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano Poze El Medano
Hotel El Medano este doar o plimbare de 1 minut de la El Medano! Situat pe plaja Médano, acest hotel modern are o terasă de 2 etaje, care formează un debarcader înconjurat de ocean. Camerele elegante și luminoase de la Hotelul Médano au TV prin satelit și un balcon privat cu vedere la ocean. Există, de asemenea, o baie privată. Restaurantul elegant Médano oferă priveliști fantastice ale oceanului de la ferestrele sale mari. Prânzuri la pachet sunt disponibile dacă planificați o excursie de o zi. Cele 4 terase mari ale hotelului oferă vederi minunate spre Muntele Roșu chiar peste golf. Plaja Médano este o destinație populară pentru windsurfing, kitesurfing și scufundări.
Cluburile de golf Amarilla și Sur sunt la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Aeroportul Tenerife Sur este la 12 minute de mers cu mașina.