Hotel Dinler, Alanya

Vezi localizarea pe harta
Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler Poze Dinler
Hotelul Dinler este la 2 minute de mers pe jos de plajă. Situat pe malul mării din districtul Kargicak, Dinler Hotels Alanya are o plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Hotelul oferă 2 piscine în aer liber, 2 tobogane de apă, o piscină interioară și facilități de spa. Camerele moderne ale hotelului Dinler Hotels Alanya includ un TV cu ecran plat cu programe prin satelit, aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Există un balcon în fiecare cameră. Toate camerele oferă vedere la mare sau la munte. Restaurantele Syedra, Teras și Alaiye servesc micul dejun, prânzul și cina, cu un bogat bufet deschis. Restaurantul Sari & Yesil À La Carte oferă preparate din bucătăria turcească și internațională, însoțite de vinuri turcești. Barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Facilitățile de spa includ o saună și o baie turcească. Puteți juca tenis sau volei pe plajă la Dinler Hotels Alanya. Există, de asemenea, un centru de fitness în incintă.