Hotel Alaiye Kleopatra, Alanya

Vezi localizarea pe harta
Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra Poze Alaiye Kleopatra
Alaiye Kleopatra este la numai 2 minute de mers pe jos de plaja Kleopatra! Situat la numai 2 minute de mers pe jos de plaja Kleopatra, Alaiye Kleopatra are o piscină interioară și o piscină în aer liber. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa, iar sală de gimnastică este disponibilă și pentru distracții sportive. WiFi este prezent în întreaga proprietate. Oferind decor simplu și elegant, camerele de la Alaiye Kleopatra sunt dotate cu TV LCD de 32 inch cu canale prin satelit, seif, minibar cu băuturi răcoritoare și aer condiționat, băi private, duș și uscător de păr. Însoțită de o vedere uimitoare la mare, restaurantul Alaiye Kleopatra din incintă oferă atât delicatese tradiționale, cât și internaționale, în stil bufet deschis. Oaspeții pot juca biliard și tenis la proprietate. Închirierea de mașini poate fi aranjată de proprietate, în timp ce serviciul de transfer de la / la aeroport este oferit la cerere, la o taxă suplimentară. Recepția este deschisă 24 de ore pe zi.
Centrul orașului Alanya se află la 1,4 km, iar terminalul de autobuze din Alanya este situat la 2 km de Alaiye Kleopatra. Castelul Alanya este la 4 km distanță. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya și este situat la 45 km distanță. Aeroportul Antalya se află la 123 km de proprietate.