Pensiune Conacul Boieresc, Bran

Vezi localizarea pe harta
Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc Poze Conacul Boieresc
La marginile de padure, intr-unul din rasfiratele sate ale Branului, Simon, pe o coama de deal de pe care nu te-ai mai lasa dus, se afla Conacul Boieresc 4 stele. Restaurant (cu circuit inchis), SPA – Incalzire centrala, Foisoare, Gratar – Protap, Parcare supravegheata video, Curte, Gradina, Loc de joaca amenajat, Living, Sala de conferinte, Internet wireless, Terasa – Teren de sport (500 mp) cu gazon artificial, 12 camere cu pat dublu si baie. Mobilierul din lemn masiv de nuc si cires domneste in toate camerele pentru a oferi nota de eleganta domneasca. Fara indoiala, oricine se simte bine in camerele spatioase si incarcate de lumina de la Conacul Boieresc, modelate cu maiestrie de linii sobre indulcite de aromnia unor jocuri de culori.
In doua cuvinte: confortabile si ispititoare. In aceasta casa ce proslaveste delectarea, afacerile pot merge struna. Ideile creatoare se pot discuta in sala de conferinte a pensiunii sau in jurul focului de tabara si a gratarului incins, dupa inspiratia fiecaruia.
Un ritual gastronomic traditional ce nu trebuie ratat la Conacul Boieresc.
Restaurantul pensiunii (cu circuit inchis), 40 locuri, este un alt loc unde prospetimea aromelor incita simturile. Toate cele trei mese le puteti lua aici. Dupa un mic dejun copios pe la orele pranzului, si mai in fapt de seara, urmeaza adevarata provocare culinara. Puteti alege apetisante mancaruri: ciorba de fasole cu ciolan afumat si ceapa rosie, servita in paine, ciorba de cartofi cu afumatura, pastrama de berbecut cu mamaliguta si mujdei de usturoi, coaste de porc marinate la cuptor sau un pastrav tras la tigaie cu sos de usturoi si smantana.