O singură vacanță va poate aduce un mix perfect de eleganță, influențe tiroleze și rafinament. Eleganța este cea pe care Casa Regală a Romaniei a purtat-o până aici în Valea Prahovei și s-a imprimat în străzile pietruite ale Sinaii, precum și la temeliile unuia dintre cele mai frumoase castele din Europa, Castelul Peleș.

Amplasare

La numai 5 minute de mers până în curtea domeniului Regal, în zona cartierului Furnica, printre câteva dintre construcțiile nobililor regali, se află Upper Residence. Un proiect care îmbină perfect bunul gust și confortul, clasicul și luxul. 

Înconjurată de clădiri monument, amplasată strategic cu o vedere de ansamblu asupra Sinaii, cat și asupra munților Bucegi, locația noastră tinde să satisfacă cât mai multe gusturi și dorințe.  

Upper Residence are intenția de a cinsti istoria și atmosfera locurilor, totodată oferindu-vă confortul și rafinamentul celor mai apreciate tendințe moderne.

În preajma Sărbătorilor Pascale

Așadar, oferta turistică a stațiunii Sinaia s-a îmbogățit în preajma Sărbătorilor Pascale 2019 cu încă o bijuterie – UPPER RESIDENCE – situată în zona cea mai liniștită și mai pitorească a orașului.

Structură

Locația noastră are în structură 6 camere duble, toate cu pat matrimonial, o cameră Family Room compusă din 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 băi și o zonă de relaxare, 1 Junior Suite Studio cu chicinetă, 1 Junior Suite cu canapea extensibilă și 1 Senior Suites compus din dormitor cu pat matrimonial și living cu chicinetă și canapea extensibilă. Dispune de o parcare proprie supravegheată video permanent, în limita locurilor disponibile.         

Fiecare dintre cele 6 camere duble, 1 Family Room, 2 Junior Suites și 1 Senior Suite sunt unice, fiecare având o notă personală și câte una din operele unicat ale unui artist ce reproduce bucăți din istoria orașului prin intermediul picturii cu cafea. Designul interior surprinde o paletă de culori îndrăzneață, îmbinând ultimele trenduri ornamentale. Atenția la detalii se poate observa atât în decorul interior al fiecărei încăperi , cât și în arhitectura rustică, iar pasiunea și profesionalismul personalului vă va face șederea mai plăcută.

Facilități

  • Toate camerele sunt dotate cu TV LCD)
  • Toate camerele sunt dotate cu minibar
  • Acces Internet în fiecare cameră Free WIFI
  • Camere cu/fără balcon
  • Baie cu cadă/duș/cadă cu hidromasaj
  • Uscător de păr
  • Vedere către pădure/munte/stradă

Tarife

Upper Residence promite să vă ofere o experiență de munte, învelită în rafinament și cu un strop de regalitate!

Cere mai multe detalii și rezervă locul tău prin click pe butonul de mai jos.