Ce sunt tichetele de vacanta?

Tichetele sau voucherele de vacanta, pe suport tiparit sau electronic (sub forma unui card bancar),  sunt bonuri valorice, asemanatoare tichetelor de masa, care servesc drept instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice/vacantelor exclusiv in Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.

Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile. Conform legii, nu se acorda rest in bani pentru diferentele de sume mentionate mai sus.

Cum folosim tichetele de vacanta?

Acestea se pot utiliza in sediile agentiei ”Travel Idea”, inainte de termenul lor de expirare, si poti alege sa iti petreci vacanta oricand pe parcursul anului 2019, in Romania. Când te-ai decis asupra ofertei, vii în agenţiile noastre şi achiţi serviciile turistice cu voucherele de vacanţă, sau le poti trimite in agentii, prin serviciul de curierat. Dacă valoarea serviciilor e mai mare decât valoarea voucherelor, poţi să achiţi diferenţa cu bani cash sau cu cardul direct în agenţie.

Ce poti plati cu tichetele de vacanta?

  • cazarea la oricare din unitatile turistice din Romania
  • un weekend in Romania , la munte, la mare sau in alta regiune a tarii
  • pachet cazare si tratament  in Romania
  • pachet cazare si transport in Romania

Ce NU poti plati cu tichetele de vacanta?

  • cazari/sejururi/bilete de avion si autocar in afara Romaniei

Conditii de acceptare la plata a tichetelor:

  • beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta
  • elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile
  • tichetele sa fie in termenul de valabilitate
  • codul de bare sa fie intact

Rezervarile achitate cu tichete de vacanta nu pot fi modificate sau anulate. Penalizarea in cazul anularii este de 100%. Exista continuitate in ceea ce priveste achitarea unui sejur cu tichete de vacanta, cu tichete pentru anul urmator.

Mai ai intrebari?

Ne poti contacta, in timpul programului, la oricare dintre cele trei agentii Travel Idea din Bucuresti prin telefon sau email, folosind formularul de contact sau direct pe Facebook Messenger folosind butonul de chat din site.

Daca detii tichete de vacanta vezi aici ofertele de cazare care pot fi platite cu voucher:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *