Mai toată lumea care a mers în Grecia a auzit de Mykonos și de nisipul ei auriu, apa de un albastru perfect, vibe-ul mediteraneean și mâncarea pe care ți-o vei aminti mult timp apoi.

Grecia are nenumărate plaje care sunt la fel de frumoase ca Mykonos, sau poate chiar mai speciale și pentru simplul fapt că nu sunt atât de vizitate și și-au păstrat latura nealterată de mâna oamenilor, latura mai sălbatică și pură în același timp. De la o plajă cu nisip roșu, până la un peisaj plin de roci, peșteri sculptate de apă și multe colțuri care necesită explorare, aceste plaje nu te vor dezamăgi când vine vorba de peisaje.

Fira, Santorini, Grecia

Fira, Santorini, Grecia

Continuăm cu încă o plajă din Grecia pentru că nu putem să ne oprim doar la una. Plajele din orașul grecesc Fira sunt și mai frumoase la apusul soarelui. Pentru cea mai intensă experiență, nu uita să explorezi Plaja Roșie din Santorini, o plajă mică colorată de rocile vulcanice roșii și negre din zonă.

Zakynthos, Grecia

Zakynthos, Grecia

Nu numai că ai parte de o plajă superbă dar vei vedea și pereți de rocă uimitori, înconjurați de Marea Ioniană.  Denumirea originală a locului era Fioro di Levante,datorită numărului mare de flori prezente pe insulă. Astăzi, poți explora plaja Navagio, peștera unei epave și o mulțime de alte locuri interesante.

Elafonissi, Grecia

Elafonissi, Grecia

În mod normal, vorbim de încă o plajă superbă din Grecia. E localizată la sud-vest de Creta iar combinația de culori în care s-a format nisipul e o variație de alb și roz. Dacă decizi să faci o plimbare lungă pe plajă te vei bucura de un peisaj minunat, peșteri sculptate de apă și formațiuni interesante  de rocă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *