Vacanță last minute in Thassos

Este vară în toată regula în calendar și tu te-ai decis în ultimul moment că vrei să pleci într-o vacanță la mare, dar nu știi unde? Noi venim cu o soluție pentru tine. O vacanță în Thassos pentru luna iulie la Thassos Grand Resort.

Thassos Grand Resort, aflat în localitatea Agios Ioannis, este cel mai nou complex hotelier de 5 stele din insula Thassos, cu o priveliște minunată și cu o ambianță deosebită care vă va face să vă simțiți precum acasă încă de la sosire. Resortul se află la 19 km de portul din Thassos.

Hotelul oferă acces direct la plaja privată, două piscine în aer liber, un restaurant de tip bufet cu meniuri mediteraneene, o tavernă greceasă și două baruri, unul pe plajă și unul la piscină.

169 de camere cu amenajare excepţională, 8 apartamente, 2 apartamente prezidenţiale şi 2 vile private vă vor transfera în atmosfera tipic mediterană. Hotelul combină într-un mod delicat facilităţile moderne, procedurile SPA, frumuseţea naturii şi designul de lux.

Aveți posibilitatea să vă distraţi ziua, în cazul în care sunteți amatorii sporturilor de apa sau sa stati la soare, şi noaptea, la barul hotelului. Dacă decideţi să vă odihniţi împreună cu familia şi aveţi copii, cei mici se vor distra de minune în clubul pentru copii şi se vor juca cât doresc. Amplasarea în multe nivele a resortului oferă privelişti pitoreşti spre golful Agios Giannis Lukas şi spre peninsula Atos, din aproape oricare punct.

Ofertă de vacanță

Rezervă-ți locul în paradis cu doar un singur click odată cu oferta noastră last minute, valabilă pentru sejururi până în 14 iulie 2019, în orice tip de cameră valabilă la check-in în funcție de disponibilitate. Cel mai bun preț este de 144 de euro per cameră pentru o noapte de cazare și 2 adulți. Oferta este valabilă pentru cel puțin 3 nopți de cazare. Copiii sub 12 ani beneficiază de cazare gratuită.

Mai ai întrebări?

Ne poți contacta, în timpul programului, la oricare dintre cele trei agenții Travel Idea din București prin telefon sau email, folosind formularul de contact sau direct pe Facebook Messenger folosind butonul de chat din site.

Plaje din Grecia pe care să nu le ratezi

Mai toată lumea care a mers în Grecia a auzit de Mykonos și de nisipul ei auriu, apa de un albastru perfect, vibe-ul mediteraneean și mâncarea pe care ți-o vei aminti mult timp apoi.

Grecia are nenumărate plaje care sunt la fel de frumoase ca Mykonos, sau poate chiar mai speciale și pentru simplul fapt că nu sunt atât de vizitate și și-au păstrat latura nealterată de mâna oamenilor, latura mai sălbatică și pură în același timp. De la o plajă cu nisip roșu, până la un peisaj plin de roci, peșteri sculptate de apă și multe colțuri care necesită explorare, aceste plaje nu te vor dezamăgi când vine vorba de peisaje.

Fira, Santorini, Grecia

Fira, Santorini, Grecia

Continuăm cu încă o plajă din Grecia pentru că nu putem să ne oprim doar la una. Plajele din orașul grecesc Fira sunt și mai frumoase la apusul soarelui. Pentru cea mai intensă experiență, nu uita să explorezi Plaja Roșie din Santorini, o plajă mică colorată de rocile vulcanice roșii și negre din zonă.

Zakynthos, Grecia

Zakynthos, Grecia

Nu numai că ai parte de o plajă superbă dar vei vedea și pereți de rocă uimitori, înconjurați de Marea Ioniană.  Denumirea originală a locului era Fioro di Levante,datorită numărului mare de flori prezente pe insulă. Astăzi, poți explora plaja Navagio, peștera unei epave și o mulțime de alte locuri interesante.

Elafonissi, Grecia

Elafonissi, Grecia

În mod normal, vorbim de încă o plajă superbă din Grecia. E localizată la sud-vest de Creta iar combinația de culori în care s-a format nisipul e o variație de alb și roz. Dacă decizi să faci o plimbare lungă pe plajă te vei bucura de un peisaj minunat, peșteri sculptate de apă și formațiuni interesante  de rocă.