Africa de Sud

Africa de Sud este o țară așezată la extremitatea sudică a continentului Africa, care are 2798 de kilometri de coastă maritimă la Oceanul Atlantic și Oceanul Indian. Republica Africa de Sud, gratie culturii sale multicolore, cu peisajele pitoresti, cu ambianta naturala salbatica, cu ospitalitatea sa renumita si cu posibilitatile bune de investitie, este atragatoare atat pentru calatori, cat si pentru oamenii de afaceri. Daca am vrea sa descriem Africa de Sud printr-un singur cuvant acesta ar fi, cu siguranta, diversitatea. Africa de Sud este tara cu 11 limbi recunoscute ca oficiale, unde vracii si brokeri impart aceasi strada, iar locuintele oamenilor, de la case construite din pamant, pana la adevarate palate cu gradini si piscina, sunt din cele mai variate. Recunoscuta ca si capitala a turismului de aventura, Africa de Sud atrage de la an la an tot mai multi turisti dormici sa cunoasca in detaliu frumusetile naturale si viata in salbaticie, in rezervatii naturale unde omul imparte acelasi teritoriu cu lei, elefanti, leoparzi, girafe sau rinoceri. Cultura multicolora, peisajele de o frumusete salbatica si ospitalitatea oamenilor sunt de ajuns pentru a convinge pe oricine sa viziteze macar o singura data aceasta fermecatoare tara. Obiective turistice:
  • Hermanus este o zona cunoscuta datorita faptului ca gazduieste balene in golfurile ce strajuiesc tarmul.
  • Cape Town este un oras ideal de vacanta pentru toate bugetele, cu hoteluri atragatoare, de o eleganta britanica, cea mai populara zona a orasului fiind V&A Waterfront. Nici o vacanta in Cape Town nu este completa fara a vedea orasul de la inaltime, de pe Table Mountain.
  • Robben Island, simbol al sperantei, este insula ce gazduieste inchisoarea in care Nelson Mandela si-a petrecut 18 ani, alaturi de alti prizonieri politici de culoare ce imparteau aceeasi ideologie.
  • Namaqualand, un paradis al florilor de toate culorile, ofera locul ideal de evadare.
  • Cradel of Humankind, cu pestera Sterkfontein, este locul unde au fost descoperite osemintele unui om de acum trei milioane de ani.
  • Kruger National Park, locul cel mai bun pentru safari, pentru a intalni, in mediul lor natural, maimute, crocodile, elfanti, lei, leoparzi sau rinoceri.
  • Drakensberg Mountains, potrivit pentru turismul de aventura, un loc unde se pot face cele mai frumoase fotografii si cele mai placute si relaxante plimbari.

Alege din 2 regiuni de descoperit in Africa de Sud